Pariurile Sportive


Search For Desktop Help

Este casa de pariuri foarte cunoscuta in lume. Suntem în plin Mondial şi aţi fi putut citi pe acest blog şi în Fotbal Vest corespondenţe de la faţa locului. Deşi în plan personal nu regret deloc că n-am călătorit în Africa de Sud, rămânând în faţa televizorului cu cei de-acasă, aş fi preferat totuşi să relatez ceea ce vedeam pe-acolo, nu acele picanterii” şi amănunte de nimic cu care ne bombardează agenţiile de presă, ci inclusiv acea realitate ignorată ori cenzurată de obiectivul camerelor de filmat, focalizate pe alde Messi sau De Rossi.

Într- primă fază, la fel ca la bar, din când în când, poţi încerca să dai vina pe aparat, că ţi-au ieşit trei lămâi şi căpşună şi n-ai prins şi tu linie de citrice ca lumea, la ecocardiograf nu e exclus să te oftici că nu ţi-a ieşit un rând de stenoze complet… bine, după aia te lămureşti că era bine să nu-ţi fi ieşit nimic, nici măcar pereche de regurgitări de vreun fel, dar na, toate lămuririle la timpul lor.

A doua categorie este denumita pe scurt pariuri online si in prezent are cota e piata in industria jocurilor de noroc cu mult mai mare decat a agentiilor de pariuri. Practic intre cele doua ramuri ale pariurilor sportive se da lupta continua in atragerea de clienti, deoarece clientii reprezinta principala sursa de venituri pentru furnizorii de jocuri de noroc.

Efectuarea presiunilor de orice natura si sub orice forma poate declansa larga si neasteptata paleta de reactii in masura in care acest forum e urmarit de destul de multi oameni (urmariti „Blog Stats” din partea dreapta-sus a paginii) cu mult interes.

De curand s-a achizitionat un modul de predictii (predictions), cu ajutorul caruia se va organiza un concurs cu tipsteri care vor efectua predictii din toate sporturile in special predictii din fotbal. Acest concurs de predictii va avea ca premii bani reali sau bani online adica bani in pariuri gratuite la acsele de pariuri. Nu este doar un simplu concurs cu premii ci este un script care sa ajute cititorii pentru a castiga bani mai multi la pariuri. Premiile care se acorda, premii in bani sunt doar un stimulent pentru tipseri de valoare sa-si arate potentialul prin intermediul acestor concursuri cu premii in bani. Deci este oferta buna atat pentru tipsteri cat si pentru vizitatorii sitului deoarece beneficiaza de predictii gratuite.

Daca eu as fi condus PD-ul, azi nu ajungea ce a ajuns. Primii ministri pe care i-a numit Petre erau oameni de alta factura decat cei de azi. Nu vedeti ce derbedei sunt acum? Un politician trebuie sa aiba cultura, informatie, nu cum sunt astia de acum. Il si intrebam pe Petre, de ce-i dadaceste atat pe Basescu, pe Berceanu, inainte sa apara la televizor.

Ma c.c pe mine de ras de fiecare data cand se baga la inaintare fie chestia cu impozitarea discretionara, fie autonomia ungurilor, fie imblanzirea tiganilor, fie dosarele coruptilor. Asta pentru ca romanul generic informat are tendinta naturala de a se divide in doua tabere si sa se distruga reciproc, iar pe romanul generic ordinar il doare fix in cur de toate in afara de ziua de maine.