Sfârșitul vremurilor vechi. Ce înseamnă pierderea jucătorilor de baschet din SUA după 13 ani?

După ce americanii au căzut în 94:98 în Australia, cele 78 de partide ale lor s-au încheiat cu o linie de victorie de lungă durată la evenimentele internaționale majore, plus pregătirile pentru acestea (SUA au pierdut calificarea la Cupa Mondială a Duelului de anul trecut în Mexic, dar au avut o echipă ciudată complet fără Jucători din NBA, deci nu contează pentru superba serie).

“Sunt surprins? Nu poți spune asta. Australia are calități extraordinare, iar jucătorii săi din NBA sunt una dintre cele mai bune sau chiar pivotante echipe din echipele lor. Dar este încă un preparat, nu l-aș pune atât de important “, spune Tomáš Satoranský, cea mai mare personalitate a echipei naționale a Cehiei. Se schimbă ceva în același timp?

“Nimic deloc.Nu ne-a zguduit încrederea “, a spus Donovan Mitchell, Star Wings. Este logic ca după o performanță eșuată să nu fi deprimat. Ați putea argumenta că a fost „doar” un prieten, mai mult într-un fundal special de pe un stadion de fotbal, în fața a peste 50.000 de spectatori, pe care americanii le-ar putea compara cu o schimbare de timp care…Suficient!

Aceasta pur și simplu nu este normal. Vechile zile s-au terminat.

Speranța cehă? Din nou, jucătorii de hochei din Canada și rugberii din Noua Zeelandă nu au reușit să pretindă sigur că vor domina cele mai bune turnee fără ezitare. Sportul este egal în epoca globală, vârful este în continuă creștere.Baschetul a plătit pentru o excepție: de la semifinalele umilitoare pierdute la Cupa Mondială din 2006, cele mai bune selecții NBA au pur și simplu câștigat și câștigat.Anul acesta dezastru apologetic înainte de campionatul din China, cu toate acestea, celelalte legiuni ale lor au fost curățate ca gripa spaniolă. cruce. „Dacă o dau afară și arată că alții nu-l vor face ușor, sau dacă îl deranjează.” Mai multe se vor ști luni;

Pentru a fi clar: șansele cehului de succes sunt încă la nivelul științei în domeniul sportului.Americanii rămân ferm printre candidații centrali de aur, cu 12 jucători din NBA. “Nu m-aș implica prea mult în meciul campionatului mondial”, spune rezonabil Satoran.

Cehii nu merg în China ca echipă de elită. Dar Spania, Grecia, Serbia, Franța sau doar Australia.

Alții văd că sunt jucători

Poate rezista aparent benefic să le reziste conceptul de 12 jucători egali; le-a fost dor de un disc ca australianul Patty Mills, autor cu 30 de puncte.Mitchell a marcat în medie 24 de puncte pe meci în sezonul trecut, Kemba Walker aproape 26, Khris Middleton 18…Duelul din Melbourne a pierdut aproape la urma urmei, ei doar se joacă. Categoric, nu vorbim despre nicio echipă în decădere. Fără nobilime, ei nu domină pur și simplu NBA.

„După prima lor înfrângere în 13 ani, se află sub o anumită presiune”, spune Kříž. “Alte echipe ambițioase văd că pot fi jucate și că se poate întâmpla orice.” Satoransky și colab. a cedat clar.Acest lucru confirmă, de asemenea, că China va găzdui un turneu foarte imprevizibil începând de sâmbătă.

Acest lucru afectează și SUA.