Betano

Betano face parte dintr-un grup de lunga durata, care este implicat in industria pariurilor sportive inca din 2004, oferind nu numai pariuri pe sport, dar si pe jocuri de cazino. Grupul Betano a colaborat cu unele dintre organizatiile de lider international, cu ajutorul carora grupul este capabil sa asigure experienta de pariuri de ultima ora si un serviciu de cea mai inalta calitate posibila.

Unele dintre aceste organizatii sunt de origine malteza, ale caror certificate SSL asigura comunicari sigure prin criptarea tuturor datelor care sunt considerate confidentiale precum datele dvs. bancare si personale. Altii sunt care ajuta la recunoasterea jucatorilor cu probleme si le ofera sprijin la timp si ajutor in ceea ce priveste dezvoltarea dependentei lor de jocuri de noroc.

Betano este o casa de pariuri online care a crescut exponential de la lansare in fiecare tara in care a patruns. Practic a stiut care sunt lipsurile pietei si le-a completat astfel incat a atras forate multi pariori de partea sa in cel mai scurt timp.

In plus, Betano este inregistrat si autorizat de catre Autoritatea de jocuri de noroc din Romania, una dintre jurisdictiile de licentiere din comisia de jocuri de noroc care sunt considerate sigure pentru jucatorii din Romania sa parieze la operatorii online licentati acolo. Prin aceasta, angajamentul Betano este incheiat ca concentrandu-se pe cele mai atractive cote de pariere, respectand in permanenta standardele necesare pentru a oferi clientilor solutii la nevoile lor.
Bonusuri si promotii