Cum functioneaza bonusul oferti de 22Bet jucatorilor noi

Fiecare bonus primit de la un cazinou vine cu siruri atasate. Exista anumite conditii pe care trebuie sa le urmati pentru a fi eligibil pentru prima data si apoi pentru a va retrage castigurile. Trebuie sa va familiarizati cu conditiile inainte de a efectua prima depunere, deoarece este rostul de a solicita un bonus daca nu puteti indeplini cerintele de pariere.

Trebuie sa pariati bonusul intr-o anumita perioada de timp. Dupa expirarea acestei perioade, atat bonusul, cat si castigurile sunt detasate de contul jucatorului. Jucatorii sunt anuntati in timp util atunci cand bonusul lor urmeaza sa expire, astfel incat li se recomanda sa termine cerintele de pariere.

Odata ce bonusul a fost pariat, banii bonusului sunt transferati in contul jucatorului.

Jucatorii nu au voie sa transfere bonusul intr-un cont diferit, deci este mai bine sa alegeti contul in care vor sa primeasca bonusul in primul rand. Odata ce bonusul este creditat in cont, acesta trebuie pariat de cinci ori in pariuri pe acumulator. Toate aceste pariuri trebuie sa aiba cote de 1,40 sau mai multe si ar trebui sa aiba cel putin 3 selectii.

Bonul de depozit secundar este disponibil odata ce depozitul a fost finalizat. Acest bonus este disponibil numai pentru un singur client, gospodarie sau adresa de e-mail. Cazinoul isi rezerva dreptul de a anula bonusul in unele cazuri, cum ar fi atunci cand jucatorul a retras depozitul inainte de a fi chiar creditat in cont.

Acest bonus este valabil doar 7 zile si trebuie pariat in aceasta perioada de timp. In caz ca nu, rezervarea are dreptul de a elimina bonusul si orice castig. Cerintele de pariere pentru acest pariu sunt 5x la pariurile pe acumulator. Aceste pariuri trebuie sa contina cel putin trei sectiuni cu o cota de 1,40 sau mai mare.