Unibet: „Este înfricoșător să știu că nu va mai fi un alt joc”

Danny McGuire nu va avea prea mult timp să se dedice vreunei din prestațiile obișnuite post-pensionare, dat fiind modul în care va fi împins într-un nou rol în calitate de șef de recrutare al lui Hull Kingston Rovers anul viitor, dar înainte de atunci mai există încă o luptă. pentru ca unul dintre cei mai de succes jucători moderni să câștige.

Ilustrul vrăjitor al lui McGuire, de 16 ani, în calitate de jucător de la Leeds, l-a văzut urcând în sus opt titluri de Super League și două Cupe Challenge, dar, în timp ce foștii săi coechipieri și colegii săi Kevin Sinfield și Jamie Peacock și-au încheiat Unibet bonus cariera de joc cu o mare victorie finală în 2015 (revenirea scurtă a lui Bar Peacock pentru Hull KR în 2016), McGuire va petrece ultimele șase săptămâni ale luptei sale pentru supraviețuire cu Robins.Ash Handley atinge culmile trimite Leeds trecând peste Huddersfield Citește mai mult

„Nu este locul unde vrei să îți petreci ultimele jocuri înainte de a termina”, spune Yorkshireman, în vârstă de 36 de ani. „Vrei să fii în topul provocărilor pentru onoruri, mai ales atunci când ai fost acolo înainte, dar încerc să profitez la maxim de situație.Cred cu adevărat că aici există multe potențiale care să avanseze, dar trebuie să trecem peste această linie. Mă bucur de provocări ca și cu oricare altul din cariera mea. ”

Pauză pentru semifinalele Challenge Cup de săptămâna trecută a permis tuturor celor cinci părți împărțite cu o victorie solitară în partea de jos. șansa de a se regrupa înainte de alergare. Pentru McGuire i-a acordat, de asemenea, un moment să aprecieze semnificația a ceea ce reprezintă pentru el ultimele șase jocuri ale sezonului.

„Am avut un pic de timp să reflect că sunt ultimele mele jocuri ca jucător și este foarte emoționant ”, spune el. „Și este înfricoșător să știu că nu va mai fi un alt joc după Unibet Romania aceea, dar știu că este momentul potrivit. Au fost momente în care am pus-o la îndoială, dar am jucat jocuri în acest an și nu am mai putut merge bine după aceea.Când ați jucat doar la rugby de la o vârstă fragedă, este greu să înțelegeți că se termină. ”

McGuire recunoaște că este norocos să aibă confort în a ști ce va face în continuare. După ce a respins un rol din nou la Leeds pe personalul lor de coaching anul viitor, el va conduce departamentul de recrutare al lui Robins.Asta a fost o surpriză pentru un jucător care este încă considerat o legendă la Headingley, dar este clar că McGuire are o privire asupra unui loc de muncă de reconstrucție de lungă durată în estul Hull.

„Este important pentru sportivi – și probabil jucătorii de rugby, în special – să aibă un fel de continuitate și sunt destul de norocos în această privință ”, spune el. „Este un club pasionat, cu oameni pasionați și avem potențialul de a continua și de a avea succes.

„ Partea de joc a lucrurilor îmi ocupă tot timpul în minut, dar am făcut bucăți în urmă scenele deja. Mintal sunt gata să termin – și fizic vreau să pot să joc încă în grădină cu copiii mei de mai mulți ani. ”

Cele opt victorii pe care le-a acumulat Hull KR ar fi de obicei suficiente pentru a asigura supraviețuirea.Până la sfârșitul întâlnirii de duminică cu Castleford, acestea ar putea fi oriunde între a opta și partea inferioară a rezultatelor date în altă parte. În primul rând pentru McGuire sosirea lui Tony Smith, fostul său antrenor la Leeds, îi oferă încredere că pot rezista la această luptă caotică a retrogradării. . “Suntem încrezători fără să fim mulțumiți, deoarece nouă ani din 10, acum vei fi în siguranță.” luni după ce și-a agățat cizmele în sus. Ellis a deținut un rol în teren la Hull, înainte de a fi îndemnat să joace: McGuire ar putea face la fel? „Cu siguranță nu”, spune el râzând. „Nu cred că mă va ispiti nici măcar o ofertă nebună de bani.Sunt gata să joc ceva golf și să-mi țin corpul în sus – dar nu înainte de o ultimă ură aici. ”